De straten van Kathmandu

De reggaegroep Iternal Dread zong er al over, wat te doen in Kathmandu? Volgens sommigen een smerige, drukke lelijke stad. Anderen kunnen hun geluk niet op en kunnen er dagen vertoeven. Zie de video: de straten van Kathmandu.

De tegenwoordige backpacker is niet alleen bepakt met een grote rugzak, maar vaak ook met de moderne technische snufjes. De globetrotter in onderstaand filmpje neemt ons mee naar de drukke, chaotische straten in de hoofdstad van Nepal, Kathmandu. Laat u inspireren voor een volgende reis of geniet als leunstoelreiziger van straten en mensen ver weg.

Share and Enjoy:
 • Print
 • email
 • Google Bookmarks
 • Facebook
 • Twitter
 • Hyves
 • LinkedIn
 • NuJIJ
 • eKudos
 • MySpace
 • del.icio.us
 

Nieuwste verhalen in categorie Nieuws

 

Geen reacties

Reageren uitgeschakeld.

 
 
 
 

Nieuws