Top elf van bizarre klachten van reizigers

Hoe dom of onbenullig kun je zijn als vakantieganger? Reisorganisatie Thomas Cook weet het. De top elf van meest bizarre klachten van reizigers.

Top elf bizarre klachten

Strand Hua Hin

 Door Bert Vos

Zo was het strand te wit wist iemand te vertellen. “We kwamen erachter dat het strand niet zo was als in de folder. Daar zie je namelijk geel zand en in werkelijkheid was het wit. Iemand anders had waarschijnlijk een betonnen ondergrond verwacht want zei deze ervaren reiziger, “Het strand is te zanderig.”

En dat je zwemspullen meeneemt naar waterrijke pekken, daar had iemand niet aan gedacht. “We hadden een excursie naar een waterpark geboekt maar niemand heeft ons verteld dat we onze eigen zwemkleding en handdoeken mee moesten nemen.”

 

Curry

“Een vakantieganger schrijft dat hij niet wist dat curry het nationale gerecht is in India: “Ik haat pittig eten, Tijdens mijn vakantie in India vond ik het walgelijk dat bijna elk restaurant curry serveerde.”

Top elf bizarre klachten

Foto: Flickr.com

Luie winkeleliers

En hoezo overdag slapen? Weg met de siësta, vonden vakantiegangers in Spanje. “Het is echt lui dat de lokale winkeliers hun winkel tussen de middag sluiten. Het moet verboden worden!”

Top elf bizarre klachten

foto: Thesum.co.uk

En ook was er de jaloerse echtgenote in een tropisch oord waar de dames mooi en topless zijn. “Mijn man staart naar die topless vrouwen. Zo zonnen moet verboden worden! Mijn vakantie is verpest omdat mijn echtgenoot de hele dag naar andere vrouwen keek.”

Sri Lanka

Eiersnijder en vissen

En er zwemmen vissen in de zee. Ja joh? Ja, want daar kreeg Thomas Cook ook een klacht over. Leuk strand, maar dat ook iets het water zwemt? Vreemd. “Niemand heeft ons verteld dat er vissen in de zee zwemmen. De kinderen waren doodsbang.” En hoe een keukengereedschap je humeur kan verpesten. “Waardeloos appartement”, klaagde iemand. “Er was geen eiersnijder aanwezig. Hoe moesten we nu onze eieren snijden?”

Top elf bizarre klachten

Foto: Tendtravel.com

Taxichauffeurs

En tot grote frustratie van iemand wonen er Spanjaarden in Spanje. “De taxichauffeurs in Spanje waren allemaal Spaans. We waren daar op vakantie en hadden een probleem met de taxichauffeurs. Ze waren allemaal Spaanstalig.”

Top elf bizarre klachten

Foto: Flickr.com

Jamaica

Ook de vliegreis kan ineens tegenvallen. “We deden er negen uur over om van Engeland naar Jamaica te vliegen, terwijl de vlucht van de Amerikanen maar drie uur duurde. En dan deze nog: “Ik heb de grootte van ons 1-kamerappartement vergeleken met het 3-kamerappartement van onze vrienden. En dat van ons was een stuk kleiner.” Joh!

Bron: Thomas Cook

Share and Enjoy:
 • Print
 • email
 • Google Bookmarks
 • Facebook
 • Twitter
 • Hyves
 • LinkedIn
 • NuJIJ
 • eKudos
 • MySpace
 • del.icio.us
 

Nieuwste verhalen in categorie Bert Vos

 

Geen reacties

Reageren uitgeschakeld.

 
 
 
 

Nieuws