Toeristenbelasting Maleisië

Het was al eerder aangekondigd. Maar vanaf nu betalen reizigers en vakantiegangers en toeristenbelasting in Maleisië. Keer op keer was het uitgesteld door de overheid, maar nu is het wettelijk vastgelegd.

Foto:World Wildlife Fund

De toeristenbelasting is vastgesteld op 10 ringit, ongeveer 2 euro, per kamer, per nacht in alle hotelcategorieën. Homestays en religieuze overnachtingsmogelijkheden hoeven geen extra kosten in rekening te brengen.

Vakantiegangers naar Maleisië moeten de toeristenbelasting direct bij het hotel betalen. Maleisië is een populaire vakantiebestemming in Zuidoost-Azië. Met vooral veel cultuur, geschiedenis tropische natuur en prachtige stranden.

Share and Enjoy:
 • Print
 • email
 • Google Bookmarks
 • Facebook
 • Twitter
 • Hyves
 • LinkedIn
 • NuJIJ
 • eKudos
 • MySpace
 • del.icio.us
 

Nieuwste verhalen in categorie Maleisië

 

Geen reacties

Reageren uitgeschakeld.