Grenzen zijn Mensenwerk op NVT-borrel uitverkocht 

In de Captain’s Pub van Hotel Mermaid in Bangkok werd deze boekverkoper – na een gloedvol betoog over Grenzen zijn Mensenwerk als collectors item, volgeschreven door toekomstige literatuurprijswinnaars, bestormd door een laaiend enthousiast publiek. In een vloek en een zucht was hij ontdaan van de mee-getorste verhalenbundels en was Grenzen zijn Mensenwerk op de NVT-borrel uitverkocht.

Grenzen zijn mensenwerk als collectorsitem uitverkocht

Jaap van der Meulen, voorzitter Nederlandse Vereniging Thailand ontvangt Grenzen zijn Mensenwerk

Door Hans Geleijnse

Denk niet dat ik overdrijf. Het gebeurde tijdens de reguliere borrelavond met erwtensoep en haring van de Nederlandse Vereniging Thailand. Dat de boekverkoop, ondanks snel uitverkocht, zonder incidenten (met teleurgestelde kooplustigen) verliep dank ik aan …. Thailandblog. De eigenaar/redacteur/moderator had namelijk ditmaal besloten het NVT-persbericht/aankondiging van de borrelavond niet te publiceren, omdat daarin ook de namen Trefpunt Thailand en Hans Geleijnse werden vermeld. Godzijdank, want anders had ik daar in de gezellige Captain’s Pub duizenden boze Thailandbloglezers op m’n nek gehad.

Thailandblog

Niettemin, alvorens het rode potlood ter hand te nemen had onze blogvriend even kunnen bedenken dat verschillende auteurs van Grenzen zijn mensenwerk, inclusief de schrijver van dit stukje, hun beste beentjes hebben voorgezet om van twee eerdere Thailandblog-boekjes bestsellers te maken, ‘Het beste van Thailandblog’ en ‘Exotisch, bizar en raadselachtig Thailand’.

Aangenaam exotisch Hollands in The Captain’s Pub

Snel van bizar Holland op z’n smalst naar aangenaam en exotisch Hollands. Als boekverkoper kom je nog eens ergens, en daarom geef ik niet van horen zeggen, maar uit eigen ervaring ook dit mee: Hotel Mermaid is een prima hotel, maar de kroon wordt gespannen door de keuken. De afdeling eten en drinken is namelijk in de vakkundige handen van twee Nederlandse zakenlieden, Dick van den Heuvel en Piet van Roon. Wat deze heren op tafel brengen doet je smaakpapillen roodwitblauw uitslaan. Ik heb een erwtensoep op die de vergelijking met die van moeders kan doorstaan, en dat zegt wat. Ben me ook te buiten gegaan aan een frikandel speciaal, sateetje, en ’s morgens bij de brunch een uitsmijter bacon/kaas om u tegen te zeggen. Dat doet geen engelsmens ze na, hoeveel worstjes ze er daar ook naast leggen.

Grenzen zijn Mensenwerk bestellen

Nieuwsgierig naar Grenzen zijn Mensenwerk? Stuur een email met naam, adres en gewenst aantal exemplaren naarinfo@automatisch.com en je krijgt het thuisbezorgd. Direct bestellen bij www.amazon.com of www.amazon.de kan ook.

Share and Enjoy:
 • Print
 • email
 • Google Bookmarks
 • Facebook
 • Twitter
 • Hyves
 • LinkedIn
 • NuJIJ
 • eKudos
 • MySpace
 • del.icio.us
 

Nieuwste verhalen in categorie Nieuws

 

Geen reacties

Reageren uitgeschakeld.

 
 
 
 

Nieuws