Dit keer wel boeiende vakantiekiekjes

Je kent het wel: een vriend komt terug uit Azië en laat dan enthousiast zijn vakantiekiekjes zien. Duizenden foto’s van spelende kinderen, bergen, exotische gerechten en mooie stranden. En je moet ze allemaal zien…

Je knikt, zegt af en toe een ‘oooh’ of ‘aaah’ en als hij niet kijkt, een snelle blik op je horloge. “Ja, prachtige foto’s, mooie verhalen, maar ik moet gaan. Tot later!”

Het stel van onderstaande vakantiefilm hoeft niet te rekenen op ongeduldige familieleden en vrienden op de terugkomavond. Zij begrijpen dat je je ziel in je beeldmateriaal moet stoppen. Beelden moet tonen met een unieke draai, maar vooral mooi moet presenteren.

Een maandenlange reis door Zuidoost Azië levert zes mooie minuten op met beelden die we heus wel allemaal gezien hebben, maar toch net die fraaie twist in zich hebben die je doet blijven kijken. Wij verheugen ons op hun volgende reis.

Share and Enjoy:
 • Print
 • email
 • Google Bookmarks
 • Facebook
 • Twitter
 • Hyves
 • LinkedIn
 • NuJIJ
 • eKudos
 • MySpace
 • del.icio.us
 

Nieuwste verhalen in categorie Video

 

Geen reacties

Reageren uitgeschakeld.