Trefpunt Thailand verandert van naam.

De zustersite van de Aziatische Tijger, Trefpunt Thailand, verandert van naam. En gaat verder als Trefpunt Azië. De nieuwe naam geeft, zo zegt hoofdredacteur Hans Geleijnse, naar hun smaak beter het karakter en doel van de  website weer.
Trefpunt Thailand verandert van naam
Bij de ‘geboorte’ van Trefpunt Thailand, in juli 2015, formuleerden de initiatiefnemers die als volgt: een ontmoetingsplaats op het internet voor mensen die interessante verhalen willen schrijven en lezen, met een zekere affiniteit voor Thailand en Azië, maar in onderwerpkeuze niet beperkt door grenzen van land of continent. Je vindt die gedachte ook terug in titel en inhoud van onze verhalenbundel Grenzen zijn mensenwerk. Die lijn blijven we volgen.

Trefpunt Azië

Trefpunt Azië wil met de nieuwe naam gebruikers van het internet duidelijker dan voorheen aangeven wat de site hen bieden heeft.  Naast meer herkenbaarheid wil de nieuwe naam ook symboliseren dat de focus op het Aziatische continent is, waarvan Thailand deel uitmaakt. “En dus besteden we niet alleen maar aandacht aan dit land, maar ook aan buurlanden, dichtbij en wat verder weg. Net als bij Trefpunt Thailand het geval was zullen ook onderwerpen aan bod komen die geen directe relatie met de naam van de site hebben. Oftewel we stappen voor verhalen ook over Aziatische grenslijnen heen”, aldus Geleijnse.
De naamswijziging wordt opgevolgd door een facelift. Trefpunt Azië krijgt een nieuw jasje om toegankelijkheid en zichtbaarheid van de content te verbeteren. Bezoekers gaan weinig van de verhuizing merken.
Share and Enjoy:
 • Print
 • email
 • Google Bookmarks
 • Facebook
 • Twitter
 • Hyves
 • LinkedIn
 • NuJIJ
 • eKudos
 • MySpace
 • del.icio.us
 

Nieuwste verhalen in categorie Nieuws

 

Geen reacties

Reageren uitgeschakeld.

 
 
 
 

Nieuws