Schrijven voor de Aziatische Tijger

Schrijven ReisblogWoon jij in of Zuidoost-Azië, reis je er rond of woon je in Nederland en heeft Azië je interesse? Wil je schrijven voor de Aziatische Tijger en beschik je ook nog eens over een vlotte pen? Dan komen we graag in contact met jou.

Een journalistieke opleiding is niet verplicht. Veel belangrijker is dat je kunt schrijven, enthousiast bent en voldoende meemaakt of anderszins om eens in de zoveel tijd een column of reisverhaal te kunnen leveren.

Verhalen schrijven

Je hoeft niet per se permanent in een Aziatisch land te wonen. Ook wanneer je er tijdelijk verblijft, bijvoorbeeld in verband met werk of studie, zou je voor ons kunnen schrijven. En wie weet, ben je op dit moment nog in Nederland, maar ga je op korte termijn naar Azië om bijvoorbeeld in Thailand te werken, vrijwilligerswerk te doen in Cambodja, te studeren in Indonesië of om door China te reizen.

En, denk je dat je in staat bent dat avontuur ter plekke of van tevoren te verwoorden in een goed geschreven verhaal, reportage of een column? Dan komen we graag in contact met jou.

Pro Deo

We moeten er wel bij vermelden dat de Tijger geen budget heeft om zijn medewerkers te betalen. Alle bijdragen die je aanlevert zijn dus Pro Deo. Maar het levert wel naamsbekendheid op en eeuwige roem.

Meer weten? Of wil je je aanmelden als columnist en/of schrijver? Stuur dan een e-mail naar dit adres.

Share and Enjoy:
 • Print
 • email
 • Google Bookmarks
 • Facebook
 • Twitter
 • Hyves
 • LinkedIn
 • NuJIJ
 • eKudos
 • MySpace
 • del.icio.us
 

Nieuwste verhalen in categorie Nieuws

 

Geen reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

 

 
 
 
 

Nieuws